مصر از هماهنگی با میانجیگران برای اجرای مرحله نخست طرح ترامپ در غزه خبرداد دانشگاه‌های افسری ارتش دانشجو می‌پذیرند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آخرین مهلت استعفای مقامات برای انتخابات شورا‌ها، امروز است (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) اندونزی به تیم رژیم صهیونیستی اجازه شرکت در مسابقات جهانی ژیمناستیک را نداد نتانیاهو: جنوب سوریه باید عاری از سلاح باشد پیام عراقچی درباره نامه چین، ایران و روسیه به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ۹۳درصد از خانوار‌های غزه، با بحران آب دست‌به‌گریبان‌ هستند ترامپ: یک زیردریایی حامل موادمخدر را نابود کردیم نتانیاهو: جنگ غزه هنوز تمام نشده است تماس نخست وزیر مالزی با سران پاکستان و افغانستان؛ آمادگی برای کمک به تنش زدایی حماس: خواستار فشار میانجی‌ها بر اسرائیل برای باز کردن گذرگاه رفح هستیم ۳ کشته و ۹ زخمی بر اثر انفجار در یک کارخانه نظامی در روسیه انفجار یک نفتکش در خلیج عدن | وزارت دفاع یمن واکنش نشان داد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) اولیانوف: شورای امنیت بررسی موضوع هسته‌ای ایران را پایان داد وزارت امور خارجه، نقض آتش‌بس غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد ​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست سه نظامی صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تظاهرات ضدترامپ در آمریکا + فیلم (۲۶ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: اجازه ندهید هیچ‌کس بدون توانمندی‌های لازم به مسئولیت گمارده شود کارشکنی مجدد نتانیاهو در مسیر آتش‌بس | وزیر اسرائیلی، نخست وزیر را تهدید کرد آیت الله علم الهدی: ارتقای دانش دینی و پرورش نیروی فکری نیازمند هماهنگی و شفافیت است اعتراضات گسترده مردمی علیه ترامپ قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی مخالفت کرد مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله بازگشایی گذرگاه رفح برای بازگشت ساکنان غزه (۲۶ مهر ۱۴۰۴) نیشکر هفت‌تپه پرونده جدید دارد | ماجرا چیست؟
سرخط خبرها

ویدئو| این صدای ملت ایران است

  • کد خبر: ۱۴۴۱۳۲
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
ویدئو| این صدای ملت ایران است
رهبر انقلاب اسلامی: «مگر از تشییع جنازه‌ی شهید سلیمانی چقدر گذشته؟ آن جمعیّت عظیم صدای ملّت ایران بود، آن تشییع جنازه‌ی ده‌میلیونی یا شاید به یک معنا بیش از ده‌میلیونی صدای ملّت ایران بود.» 

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه KHAMENEI.IR در پاسداشت بدرقه بی‌نظیر شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران توسط ملّت بزرگ ایران، گزارش خبری «این صدای ملت ایران است» را منتشر کرد.

هنوز آفتاب طلوع نکرده بود که خیلی از مردم، خبر را به دوستان و آشنایان‌شان داده بودند. تا خورشید بیرون بزند کسی نمانده بود که بی‌خبر مانده باشد. مشابهش در تاریخ کشور کمتر دیده شده بود.

در همان ساعات ابتدای صبح هم بخش دیگری از مردم از خبر مطلع شدند. خبر سنگین بود، اما انگار حماسه‌ای بزرگ هم در راه بود.

حاج قاسم رفته بود؛ یک لحظه تلخ؛ یک نقطه عطف تاریخی، مثل همیشه تاریخ توحید، یک سمتش اندوه بود و سمت دیگرش حماسه. اندوه از این بالاتر که فرمانده دلیر و شجاع و توانمندمان دیگر در بین ما نبود؟!

حاج قاسم مظهر یک خیر مشترک بود! فرقی نمی‌کرد ایرانی باشی یا عراقی، مسلمان باشی یا مسیحی یا حتی ایزدی! این مظهر خیر مشترک مثل حرارت و گرمای آفتاب به همه یکسان می‌تابید! همین هم بود که فقدانش یک اندوه بزرگ را پدید آورده بود.

سمت دیگر این فقدان، اما یک حماسه بود. حاج قاسم مظهر یک «صدا» هم بود. صدایی از اعماق وجود آدم‌هایی با رنگ و زبان و مذهب و قوم متفاوت که انعکاس یک فطرت واحد بودند. فطرتی علیه ظلم و استکبار و استعمار و پنج روز تشییع باشکوه و تاریخی یک پیکر قطعه قطعه، پژواک این صدا بود.

صدایی که نه شرایط سخت اقتصادی مانع شنیدنش می‌شد نه لجن‌پراکنی‌های بوق‌های رسانه‌ای ابلیس! این صدای مردم بود. مردمی که عصاره همه فضائل و خوبی‌ها و تاریخ و فرهنگ و فطرت‌شان جمع شده بود در شخصیت یک قهرمان!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->